Hurghada - Hotel Swiss Inn Hurghada Resort *****

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 12. června 2021

Cena zájezdu

od 15 080 Kč


Poloha: Velmi oblíbený hotel, který byl dříve znám pod jménem Hilton Hurghada Resort se nachází krásné zátoce, přímo u písečné pláže. Centrum města Hurghady je vzdáleno jen pár minut jízdy bezplatnou kyvadlovou dopravou (cca 8 km). Mezinárodní letiště je vzdáleno 6 km. Zábavní Aqua Park Titanic je vzdálen jen 6 km. Pláž: Krásná dlouhá písečná pláž lemovaná zahradou se nachází přímo u hotelu - slunečníky, lehátka, ručníky jsou zdarma. K dispozici je rovněž plážová snack restaurace v rámci programu all inclusive. Kurzy potápění pro všechny úrovně zkušeností potápěčského centra se nachází 4 minuty chůze od hotelu. Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze... Celý popis

Hurghada - Hotel Swiss Inn Hurghada Resort *****

Termíny a ceny


Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu z vybraného místa odletu do Hurghady a zpět- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace

Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Swiss Inn Hurghada Resort *****

Poloha: Velmi oblíbený hotel, který byl dříve znám pod jménem Hilton Hurghada Resort se nachází krásné zátoce, přímo u písečné pláže. Centrum města Hurghady je vzdáleno jen pár minut jízdy bezplatnou kyvadlovou dopravou (cca 8 km). Mezinárodní letiště je vzdáleno 6 km. Zábavní Aqua Park Titanic je vzdálen jen 6 km.

Pláž: Krásná dlouhá písečná pláž lemovaná zahradou se nachází přímo u hotelu - slunečníky, lehátka, ručníky jsou zdarma. K dispozici je rovněž plážová snack restaurace v rámci programu all inclusive. Kurzy potápění pro všechny úrovně zkušeností potápěčského centra se nachází 4 minuty chůze od hotelu.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Stravování: all inclusive

All inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení během dne. Neomezené množství vybraných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby v časech a místech určených hotelem (10:00–23:00).

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Hotel se skládá z hlavní budovy a několika dvoupatrových vilek. Hosty uvítá elegantní a prostorná vstupní hala s recepcí (trezory zdarma) a směnárnou. Hotel disponuje společenskou místností se SAT/TV, konferenční místností (fax, kopírka, tiskárna, audio technika), klimatizovanou hlavní restaurací s nekuřáckou zónou a dalšími A la carte restauracemi (itálie a mořské plody - každou lze navštívit 1 x za pobyt zdarma), bary, kavárnou, nočním klubem, několika obchody a butiky, kadeřnictvím, poštou, bankou, půjčovnou aut, prádelnou a čistírnou. V areálu se nachází dva sladkovodní bazény s barem a se sluneční terasou - slunečníky, lehátka, ručníky jsou zdarma. Pro sportovní aktivity je připraveno fitness centrum s posilovnou, tenisový kurt, kulečník. Wellness areál nabízí saunu, masáže, parní lázeň, vířivku a různé procedury. Pro děti je připraven dětský klub (4-12 let), diskotéka, hřiště, bazén s integrovaným brouzdalištěm. Hlídání dětí je na vyžádání a za poplatek.Wi-Fi připojení vč. pokojů je k dispozici zdarma.

Vybavení pokojů: Ubytování se nabízí celkem v 401 pokojích či suitách. Standardní pokoje s označením premium jsou vybaveny vlastní koupelnou (sprcha, WC, fén), telefonem, trezorem, SAT/TV, minibarem (láhev vody na osobu denně zdarma), klimatizací, Wi-Fi připojení (za poplatek) a balkonem nebo terasou. Na vyžádání k dispozici žehlící prkno a žehlička. Za příplatek je možné ubytování v pokojích s výhledem na moře nebo suitách s označením diplomatic.