Hurghada - Hotel Titanic Palace *****

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 12. června 2021

Cena zájezdu

od 14 580 Kč


Poloha: Rozsáhlý hotelový resort s poklidnou prázdninovou atmosférou je situován přímo u krásné dlouhé písčité pláže, jen 17 km od centra letoviska Hurghada a 12 km od mezinárodního letiště. Nákupní možnosti mají hosté přímo v hotelu nebo v centru Hurghady (pohodlně dostupná hotelovým minibusem nebo levným a spolehlivým taxi). Pláž: Krásná dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře a širokou nabídkou motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů (za poplatek – loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech, potápění, šnorchlování) se nachází přímo před hotelem. Hostům jsou k dispozici služby plážového baru a lehátka se slunečníky zdarma. Upozorňujeme, že vstup do moře může být v důsledku odlivu a fáze měsíce velmi pozvolný. Sport a zábava: Pro děti jsou připravené pravidelné bohaté animační programy (soutěže, kreativní dílny, kvízy, mini klub stylizovaný v duchu plavby Titanicu... Celý popis

Hurghada - Hotel Titanic Palace *****

Termíny a ceny


Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu z vybraného odletového místa do Hurghady a zpět- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace

Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Titanic Palace *****

Poloha: Rozsáhlý hotelový resort s poklidnou prázdninovou atmosférou je situován přímo u krásné dlouhé písčité pláže, jen 17 km od centra letoviska Hurghada a 12 km od mezinárodního letiště. Nákupní možnosti mají hosté přímo v hotelu nebo v centru Hurghady (pohodlně dostupná hotelovým minibusem nebo levným a spolehlivým taxi).

Pláž: Krásná dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře a širokou nabídkou motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů (za poplatek – loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech, potápění, šnorchlování) se nachází přímo před hotelem. Hostům jsou k dispozici služby plážového baru a lehátka se slunečníky zdarma. Upozorňujeme, že vstup do moře může být v důsledku odlivu a fáze měsíce velmi pozvolný.

Sport a zábava: Pro děti jsou připravené pravidelné bohaté animační programy (soutěže, kreativní dílny, kvízy, mini klub stylizovaný v duchu plavby Titanicu, hřiště, dětské bazény, rozsáhlý aquapark – skluzavky, vodní hry, líná řeka, bazén s vlnami apod., dětské kino, dětský bufet) i dospělé a zábavné večerní show. Umožňuje sportovní aktivity jako např. tenis, stolní tenis, cvičení ve fitness, minigolf, aerobik, vodní gymnastiku, vodní pólo, boccia, volejbal, a za poplatek biliár, bowling, služby potápěčského centra a motorizované i nemotorizované vodní sporty na pláži za poplatek (např. loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech, šnorchlování). Pro relaxaci je určeno moderní wellness centrum s celou řadou procedur jako např. sauna, vířivka, hammam, kadeřnictví, masáže, kosmetické ošetření, manikúra, pedikúra, tělové zábaly).

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Stravování: all inclusive

All inclusive stravování lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu a obnáší plnou penzi formou bohatého bufetu, během dne lehké občerstvení (pečivo, zákusky, káva, čaj, zmrzlina), neomezené množství rozlévaných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby. Ostatní alkoholické nápoje v lahvích, turecká káva a čerstvé ovocné šťávy jsou za poplatek. Klienti mají možnost využít 1 x za pobyt večeři v á la carte restauraci. U večeře je vyžadováno formální oblečení.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Oblíbený prázdninový resort s největším aquaparkem v Hurghadě disponuje 593 pokoji rozmístěné ve dvoupatrových budovách, obklopených bazénovým komplexem a udržovanou zahradou. Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárnou a prostorným lobby, bankomat, několik tematicky zaměřených restaurací a barů, obchůdky se suvenýry (za poplatek), mini market (za poplatek), společenská místnost, kadeřnictví (za poplatek), diskotéka, několik venkovních bazénů (lehátka a slunečníky zdarma), vyhřívaný bazén v zimě, dětské bazény, internetová kavárna (za poplatek), Wi-Fi připojení (za poplatek). Pro děti jsou připravené pravidelné bohaté animační programy (soutěže, kreativní dílny, kvízy, mini klub stylizovaný v duchu plavby Titanicu, hřiště, dětské bazény, rozsáhlý aquapark – skluzavky, vodní hry, líná řeka, bazén s vlnami apod., dětské kino, dětský bufet) i dospělé a zábavné večerní show. Umožňuje sportovní aktivity jako např. tenis, stolní tenis, cvičení ve fitness, minigolf, aerobik, vodní gymnastiku, vodní pólo, boccia, volejbal, a za poplatek biliár, bowling, služby potápěčského centra a motorizované i nemotorizované vodní sporty na pláži za poplatek (např. loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech, šnorchlování). Pro relaxaci je určeno moderní wellness centrum s celou řadou procedur jako např. sauna, vířivka, hammam, kadeřnictví, masáže, kosmetické ošetření, manikúra, pedikúra, tělové zábaly).

Vybavení pokojů: Moderně zařízené prostorné standardní dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou, WC, fén), telefonem, klimatizací, rádiem, SAT/TV, minibarem (denně doplňovaným), trezorem a balkonem nebo terasou. Hotel má několik pokojů přizpůsobených handicapovaným klientům (na vyžádání). Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání (zdarma). za zmínku stojí pokoje s označením "SWIM UP" - z balkonu vstup přímo do bazénu - počet těchto pokojů je omezen a jsou k dispozici ny vyžádání (max. 2+0/od 12 let).