Hotel Sole Alto s bazénem – Marilleva 1400


Poloha: hotel je umístěn přímo na svahu Marilleva – Folgaria, nejbližší vlek je 250 m, dosažitelný jak na lyžích, tak skibusem. Všechny ubytovací kapacity na Marilleva 1400 jsou ze sedmdesátých let, takže jak betonové budovy, tak vybavení kapacit je starší, nejedná se tedy v žádném případě o ubytování v typicky horském objektu, ale výhodou je, že jsou to jedny z mála cenově dostupných kapacit u lanovek. Vybavení: recepce, TV místnost, minimarket, bar, diskotéka, za poplatek bazén, biliard a solárium. Klubová karta : bazén, dětský klub pro děti 3-10 let, animace, pianobar, diskotéka, lyžárna, 2x vstup do sauny v hotelu Marilleva 1400, skibus, parkoviště. Celý popis

Hotel Sole Alto s bazénem – Marilleva 1400

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Hotel Sole Alto s bazénem – Marilleva 1400

Poloha: hotel je umístěn přímo na svahu Marilleva – Folgaria, nejbližší vlek je 250 m, dosažitelný jak na lyžích, tak skibusem. Všechny ubytovací kapacity na Marilleva 1400 jsou ze sedmdesátých let, takže jak betonové budovy, tak vybavení kapacit je starší, nejedná se tedy v žádném případě o ubytování v typicky horském objektu, ale výhodou je, že jsou to jedny z mála cenově dostupných kapacit u lanovek.

Vybavení: recepce, TV místnost, minimarket, bar, diskotéka, za poplatek bazén, biliard a solárium.
Klubová karta : bazén, dětský klub pro děti 3-10 let, animace, pianobar, diskotéka, lyžárna, 2x vstup do sauny v hotelu Marilleva 1400, skibus, parkoviště.

Stravování: plná penze

plná penze, snídaně, oběd a večeře formou bufetu, nápoje k jídlům 1 l vody, 1 l vína.

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek, sociální zařízení, TV, fén.