Ortisei Val Gardena, Villa Stella Residence ***


Residence Villa Stella se nachází v Jižním Tyrolsku ve městě Ortisei - Val Gardena, 300 metrů od pěší zóny, 100 metrů od lanovky Rasciesa, 400 metrů od lanovky Alpe di Siusi a 300 metrů od vleku Seceda. Jedná se o velmi pěknou, moderní rezidence s nadstandardně vybavenými apartmány, překrásnou vyhlídkou a úpravnou zahradou s možností odpočinku. Vybavení Komfortní velmi pěkné apartmány s recepcí, terasa, krásná zahrada s dětským hřištěm, Wi-Fi, úschovna lyží, parkoviště. Prádelna a garáž za poplatek. Hosté mají volný vstup do bazénu „Mar Dolomit“ v Ortisei s krytými i venkovními bazény a do fitness centra „Fit 181“. Obchody a restaurace se nacházejí ve vzdálenosti od 100 m, zastávka skibusu je přímo před vilou. Autobusová zastávka, ze které jezdí spoje do měst Santa Cristina, Brixen, Chiusa a dalších středisek je pouhých 500 metrů od vily. Přibližně 9,7 km se nachází přírodní park Puez-Odle, město Bolzano je vzdáleno cca 37 km... Celý popis

Ortisei Val Gardena, Villa Stella Residence ***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • Pronájem apartmánu na zvolený počet dní
  • elektřina, voda, topení
  • povlečení, ručníky do kuchyně a koupelny.
  • Vstup zdarma do bazénu „Mar Dolomit“ a do Fitness centra 181.

Cena nezahrnuje

  • Balíček Evropa A cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu 18 - 70let / 5 dní (příplatek: 170 Kč)
  • Balíček Evropa A cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za dítě do 17,99let / 5 dní (příplatek: 140 Kč)
  • Balíček Evropa A cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu nad 70+ let / 5 dní (příplatek: 300 Kč)
  • Balíček Evropa B cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu 18 - 70let / 5 dní (příplatek: 190 Kč)
  • Balíček Evropa B cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za dítě do 17,99let / 5 dní (příplatek: 170 Kč)
  • Balíček Evropa B cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu nad 70+ let / 5 dní (příplatek: 330 Kč)
  • Balíček Evropa A cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu 18 - 70let / 7 dní (příplatek: 240 Kč)
  • Balíček Evropa A cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za dítě do 17,99let / 7 dní (příplatek: 195 Kč)
  • Balíček Evropa A cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu nad 70+ let / 7 dní (příplatek: 420 Kč)
  • Balíček Evropa B cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu 18 - 70let / 7 dní (příplatek: 280 Kč)
  • Balíček Evropa B cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za dítě do 17,99let / 7 dní (příplatek: 230 Kč)
  • Balíček Evropa B cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu nad 70+ let / 7 dní (příplatek: 450 Kč)

Popis zájezdu

Ortisei Val Gardena, Villa Stella Residence ***

Residence Villa Stella se nachází v Jižním Tyrolsku ve městě Ortisei - Val Gardena, 300 metrů od pěší zóny, 100 metrů od lanovky Rasciesa, 400 metrů od lanovky Alpe di Siusi a 300 metrů od vleku Seceda. Jedná se o velmi pěknou, moderní rezidence s nadstandardně vybavenými apartmány, překrásnou vyhlídkou a úpravnou zahradou s možností odpočinku.

Vybavení
Komfortní velmi pěkné apartmány s recepcí, terasa, krásná zahrada s dětským hřištěm, Wi-Fi, úschovna lyží, parkoviště. Prádelna a garáž za poplatek.
Hosté mají volný vstup do bazénu „Mar Dolomit“ v Ortisei s krytými i venkovními bazény a do fitness centra „Fit 181“.

Obchody a restaurace se nacházejí ve vzdálenosti od 100 m, zastávka skibusu je přímo před vilou. Autobusová zastávka, ze které jezdí spoje do měst Santa Cristina, Brixen, Chiusa a dalších středisek je pouhých 500 metrů od vily. Přibližně 9,7 km se nachází přírodní park Puez-Odle, město Bolzano je vzdáleno cca 37 km.

Parkování na ulici - hlídané parkoviště.
Garáž za případný poplatek v areálu hotelu (rezervace nutná).
Domácí zvířata jsou povolena na požádání, za poplatek.

Check-in: od 15:00 – 19.00 hod
Check-out: do 9:00 hod

Stravování: bez stravy

Vlastní nebo v okolních restauracích.
Chléb je možné zakoupit každé ráno, s výjimkou nedělí a svátků.

Ubytování: rezidence

Studio 2.0 - obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvojlůžko či 2 samostatná lůžka, sociální zařízení s vanou nebo sprchovým koutem, některé s balkónem.

Studio 3.0 - obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvojlůžko s rozkládacím či pevným lůžkem pro 1 osobu, sociální zařízení, balkón.

Apartmán 4.0 - 2 podkrovní místnosti - obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice s dvojlůžkem a dvěma samostatnými lůžky, sociální zařízení s vanou, 2 balkóny.

Apartmán Superior 4.0 - 3 místnosti - obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 ložnice s dvojlůžkem či 2 samostatnými lůžky, sociální zařízení, některé s balkónem.

Apartmán 5.0 – 2 či 3 místnosti - obývací pokoj s kuchyňským koutem, 1 ložnice s dvojlůžkem, 1 ložnice se 2 samostatnými lůžky či rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 5. lůžko pevné nebo rozkládací v jedné z ložnic nebo v obývacím pokoji, sociální zařízení, balkón.

Apartmán Superior 5.0 - 3 místnosti - obývací pokoj s kuchyňským koutem, 1 ložnice s dvojlůžkem, 1 ložnice se 2 samostatnými lůžky či rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 5. lůžko pevné nebo rozkládací v jedné z ložnic nebo v obývacím pokoji, sociální zařízení, balkón.

Apartmán 6.0 - 4 místnosti - obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 ložnice s dvojlůžkem či se 2 samostatnými lůžky, 2 sociální zařízení (1 s vanou a 1 se sprchovým koutem), část apartmánů s terasou nebo balkónem.

Vybavení: TV-SAT, telefon, dobře vybavené kuchyně s nádobím, sporák, mikrovlnná trouba,
chladnička, rychlovarná konvice/kávovar, myčka na nádobí, bezpečnostní schránka, vysoušeč vlasů, sušák na prádlo.