MSC World Europa - Katar, Arabské emiráty, Saúdská Arábie (Dauhá)

Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Doha (Katar) - Dubaj (Arabské emiráty) - Dubaj (Arabské emiráty) - Abu Dhabí (Arabské emiráty) - Sir Bani Yas Is (Arabské emiráty) - Dammam (Saúdská Arábie) - Doha (Katar). Loď je součástí flotily plavební společnost MSC Cruises, která je soukromou rodinnou firmou se sídlem ve Švýcarsku. V posledních letech je nejrychleji rostoucím podnikem v oboru a také velkým inovátorem. Okružní plavby pořádá již od konce 80. let a dnes patří mezi nejvýznamnější světové plavební společnosti. Lodě se vyznačují skvělým designem. Typická je jednoduchá elegance v italském stylu, podtrhávající příjemnou, neformální amosféru. Důležité informace o plavbě: U většiny plaveb již není vyžadována vakcinace ani testy a na lodích nejsou žádná opatření vzhledem k pandemii Covid 19! Výjimkou jsou plavby v Americe a Asii, poziční plavby a plavby kolem světa. Zde může být vyžadována vakcinace nebo negativní test. Doporučujeme ověřit si aktuální informace na této... Celý popis

MSC World Europa - Katar, Arabské emiráty, Saúdská Arábie (Dauhá)

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

MSC World Europa - Katar, Arabské emiráty, Saúdská Arábie (Dauhá)

Doha (Katar) - Dubaj (Arabské emiráty) - Dubaj (Arabské emiráty) - Abu Dhabí (Arabské emiráty) - Sir Bani Yas Is (Arabské emiráty) - Dammam (Saúdská Arábie) - Doha (Katar).

Loď je součástí flotily plavební společnost MSC Cruises, která je soukromou rodinnou firmou se sídlem ve Švýcarsku. V posledních letech je nejrychleji rostoucím podnikem v oboru a také velkým inovátorem. Okružní plavby pořádá již od konce 80. let a dnes patří mezi nejvýznamnější světové plavební společnosti. Lodě se vyznačují skvělým designem. Typická je jednoduchá elegance v italském stylu, podtrhávající příjemnou, neformální amosféru.



Důležité informace o plavbě:

U většiny plaveb již není vyžadována vakcinace ani testy a na lodích nejsou žádná opatření vzhledem k pandemii Covid 19!

Výjimkou jsou plavby v Americe a Asii, poziční plavby a plavby kolem světa. Zde může být vyžadována vakcinace nebo negativní test.
Doporučujeme ověřit si aktuální informace na této stránce lodní společnosti: https://www.msccruises.com/en-gl/MSC-Health-And-Safety-measures.aspx (anglicky)


Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Dauhá (Katar)-17:00
2. den Dubaj (Arabské emiráty)09:0023:59
3. den Dubaj (Arabské emiráty)00:0123:00
4. den Abú Dhabí (Arabské emiráty)07:0021:00
5. den Sir Bani Yas (Arabské emiráty)07:0017:00
6. den na moři
7. den Dammam (Saúdská Arábie)07:0018:00
8. den Dauhá (Katar)07:00-