Kaprun a Zell am See - Hotel Wasserfall ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 14. prosince 2020

Cena zájezdu

od 1 570 Kč


Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska. Místo pobytu a poloha: vesnička Fusch, na úpatí Großglockneru, nejvyšší hory v Rakousku, centrum asi 200 m od hotelu, autobusová zastávka asi 240 m, 14 km od lyžařského střediska Zell am See - Kaprun. Celý popis

Kaprun a Zell am See - Hotel Wasserfall ***

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách

Slevy

  • Motivační slevy a Poukázky

Cena zahrnuje

  • ubytování s polopenzí na zvolený počet nocí
  • využití wellness
  • wi-fi
  • DPH

Cena nezahrnuje

  • Povinný příplatek:
  • Turistická taxa: cca 1,10 €/os.den (od 15 let)
  • Služby za příplatek:
  • Cestovní pojištění

Popis zájezdu

Kaprun a Zell am See - Hotel Wasserfall ***

Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha: vesnička Fusch, na úpatí Großglockneru, nejvyšší hory v Rakousku, centrum asi 200 m od hotelu, autobusová zastávka asi 240 m, 14 km od lyžařského střediska Zell am See - Kaprun.

Stravování: polopenze

polopenze, bohatá snídaně, večeře 3-chodové menu nebo bufet a salátový bufet, vegetariánská kuchyně a dětské menu na vyžádáníV neděli sklenka Prosecco (na vyžádání), 1x týdně svařené víno párty

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: hotel ***

Landgasthof Hotel Wasserfall***, exteriér hotelu vypadá jako tradiční statek s hlavním a sousedním domem (asi 200 m), ale uvnitř najdete veškeré moderní vybavení s tichými a světlými pokoji s dřevěným nábytkem, wi-fi v celém hotelu. K dispozici je wellness se saunou, infračervenou kabinou, proudovou sprchou a relaxační místnost. Za poplatek: masáže (na vyžádání).Hotel má 1-, 2-, 3- a 4-lůžkové pokoje vybaveny manželskou postelí nebo oddělenými postelemi, sprchou / WC, vysoušečem vlasů, TV s plochou obrazovkou s rádiovými programy, bezplatným Wi-Fi a trezorem. Třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje jsou dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky nebo rozkládací gauč nebo palanda. 1lůžkový pokoj (cca 15 m2), 2-lůžkový pokoj kat. A (cca 19 m2), částečně s balkonem, pro 2 dospělé, 2-lůžkový pokoj kategorie A 3P (cca 19 m2), částečně s balkonem, pro 3 dospělé, 2-lůžkový pokoj kategorie A+ (cca 24 m2), s balkonem, max. obsazení 3 dospělí + 1 dítě, 2-lůžkový pokoj kategorie B (cca 17m2), max. obsazení: 2 dospělí.