Ötztal Arena - Sölden - Apartmány Aqua

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 27. dubna 2022

Cena zájezdu

od 3 360 Kč


Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska. Místo pobytu a poloha: Unterried (1.160 m), místní část Längenfeldu, samostatně ležící dům na okraji obce mimo hlavní silnici cca 15km od lanovky Giggijochbahn a 16 km od lanovky Gaislachkogelbahn. Zastávka skibusu cca 150 m od domu, rekreační centrum s krytými i otevřenými bazény a saunovým světem Aquadome v Längenfeldu cca 2 km. Celý popis

Ötztal Arena - Sölden - Apartmány Aqua

Termíny a ceny


Informace o cenách

Slevy

  • Motivační slevy a Poukázky

Cena zahrnuje

  • Ubytování na zvolený počet nocí včetně energií
  • Ložní prádlo, ručníky a utěrky
  • Wi-Fi Internet
  • Parkování
  • DPH

Cena nezahrnuje

  • Povinný příplatek: Ortstaxe: 3 €/Pers. Tag (ab 15 Jahren)Endreinigung: 15 €/Pers. Appart
  • Služby za příplatek:
  • Cestovní pojištění

Popis zájezdu

Ötztal Arena - Sölden - Apartmány Aqua

Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha: Unterried (1.160 m), místní část Längenfeldu, samostatně ležící dům na okraji obce mimo hlavní silnici cca 15km od lanovky Giggijochbahn a 16 km od lanovky Gaislachkogelbahn. Zastávka skibusu cca 150 m od domu, rekreační centrum s krytými i otevřenými bazény a saunovým světem Aquadome v Längenfeldu cca 2 km.

Stravování: vlastní

vlastní (s možností vaření ve vybavené kuchyňce)

Doprava: vlastní

vlastní

Ubytování: apartmán

Apartmán pro 4-9 osob: plně vybavená kuchyň (sklokeramická deska, trouba, mikrovlnná trouba, kávovar, lednice s mrazákem, myčka, digestoř, varná konvice, nádobí, ručníky, utěrky atd.), jídelní kout, obývací pokoj s kachlovými kamny a rozkládacím gaučem, 3x ložnice s vlastní koupelnou s umyvadlem, vanou nebo sprchovým koutem a WC, SAT-TV, CD přehrávač, rádio, balkón, vstupní hala se šatnou. K dispozici sušárna s vysoušečem bot, pingpongový stůl, wifi v celém domě, 1x za týden malé wellness studio s infrakabinou.
Parkování: u objektu zdarma.