Ljubno ob Savinji - Herbal Glamping Resort - 2 noci

Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Krásný slovinský resort je situován v jedné z nejzachovalejší a nejkrásnější části Slovinska. Vítejte v Herbal Glamping Resortu, oáze pro vaše tělo i duši. K dispozici je v klidném a ničím nerušeném areálu celkem 10 luxusních glamping stanů. V resortu je Herbal restaurace, bylinná zahrada, bylinný obchod s produkty z místní zahrádky, půjčovna elektro kol, venkovní posezení, biotop s lehátky, prostor pro posezení u ohně, saunové centrum. K relaxaci můžete využít zdejšího wellness centra, kde máte možnost objevit blahodárné účinky bylin na těle. Veškeré zdejší produkty jsou vyráběné podle nejvyšší ekologických standardů a jsou zcela přírodní. Ubytování: glamping stan pro 4 osoby s možností 1 přistýlky, velikost 45 m 2 , 2 pevná lůžka a 2 lůžka (rozkládací pohovka), koupelna, WC, klimatizace/topení, WiFi, SAT TV, vířivka, stůl. židle, skříň, venkovní posezení. Možnost přistýlky za příplatek. Stravování: snídaně v restauraci Na místě se... Celý popis

Ljubno ob Savinji - Herbal Glamping Resort - 2 noci

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Ljubno ob Savinji - Herbal Glamping Resort - 2 noci

Krásný slovinský resort je situován v jedné z nejzachovalejší a nejkrásnější části Slovinska. Vítejte v Herbal Glamping Resortu, oáze pro vaše tělo i duši.

K dispozici je v klidném a ničím nerušeném areálu celkem 10 luxusních glamping stanů. V resortu je Herbal restaurace, bylinná zahrada, bylinný obchod s produkty z místní zahrádky, půjčovna elektro kol, venkovní posezení, biotop s lehátky, prostor pro posezení u ohně, saunové centrum. K relaxaci můžete využít zdejšího wellness centra, kde máte možnost objevit blahodárné účinky bylin na těle. Veškeré zdejší produkty jsou vyráběné podle nejvyšší ekologických standardů a jsou zcela přírodní.

Ubytování: glamping stan pro 4 osoby s možností 1 přistýlky, velikost 45 m 2 , 2 pevná lůžka a 2 lůžka (rozkládací pohovka), koupelna, WC, klimatizace/topení, WiFi, SAT TV, vířivka, stůl. židle, skříň, venkovní posezení. Možnost přistýlky za příplatek.

Stravování: snídaně v restauraci

Na místě se platí pobytová taxa - 2 Eur/os./den a dítě 6-17,99 let platí 1 Eur/den.

pronájem e-kola: 30 Eur/den, 3 hodiny - 15 Eur.

Resort je otevřen celoročně, od října do května pouze přes víkend.

Cena ubytování zahrnuje:

Vybavení: recepce, restaurace, bazén, kosmetika, internet (WIFI), klimatizace, jacuzzi.

ubytování se snídaní: WiFi

Klimatizaci / topení: ručníky a povlečení

župany: jaccuzi u stanu

volný vstup do saunového centra

závěrečný úklid: parkování