Puerto de la Cruz - Hotel Diamante Suites ****


Poloha: Hotel se nachází jen 350 metrů od pláže "Playa Jardin" a má výjimečnou polohu velmi blízko moře, vedle parku Loro a nákupních a zábavních možností v nejoblíbenější turistické oblasti na severu Tenerife. Tato oblast je také vyhledávaná pro své klima, které umožňuje nabídnout klientům pestrou nabídku volnočasových aktivit. Pláž: Hotel je ve vzdálenosti cca 350 m od pláže Playa Jardín, která má černý písek a pozvolný vstup do moře. Celý popis

Puerto de la Cruz - Hotel Diamante Suites ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Puerto de la Cruz - Hotel Diamante Suites ****

Poloha: Hotel se nachází jen 350 metrů od pláže "Playa Jardin" a má výjimečnou polohu velmi blízko moře, vedle parku Loro a nákupních a zábavních možností v nejoblíbenější turistické oblasti na severu Tenerife. Tato oblast je také vyhledávaná pro své klima, které umožňuje nabídnout klientům pestrou nabídku volnočasových aktivit.

Pláž: Hotel je ve vzdálenosti cca 350 m od pláže Playa Jardín, která má černý písek a pozvolný vstup do moře.

Stravování: plná penze

PLNÁ PENZE vč. vody a vína.

Bufetová restaurace Tomás Iriarte s kuchařskou show (grilované maso / ryby každý den) během oběda a večeře.

Dress code - restaurace: Není povolen vstup v plavkách, bez trička, naboso nebo v mokrém oblečení. Večeře: Trička bez rukávů nejsou povolena (muži).

Taoro bar – tým barmanů Vám připraví některý z oblíbených nápojů nebo koktejlů (za poplatek).

Ubytování: hotel ****

Vybavení: V hotelu je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový koutek (za poplatek), wifi (za poplatek), konferenční sál, 2 restaurace, Taoro Bar, bar u bazénu (snack bar), 1 venkovní bazén (v zimě vyhřívaný), dětský bazén, lehátka a slunečníky, wellness (služby kadeřníka, masáže, atd. - za poplatek). Animační programy pro dospělé I pro děti, mini obchod, dětská herna. V hotelu je tenisový kurt, paddle a minigolf (zdarma, za zálohu), posilovna (zdarma). Golfové hřiště La Rosalada golf je vzdáleno cca 4,8 km od hotelu.

Vybavení pokojů: Elegantní hotelové suity jsou prostorné, světlé a zařízeny v rustikálním stylu. V pokoji je k dispozici samostatná ložnice, obývací část, pohovka, plně vybavená koupelna s fénem, klimatizace (v letní sezóně, přes zimu omezený provoz), wifi (za příplatek), TV s mezinárodními kanály, telefon s přímou linkou, lednička, minibar (za příplatek), trezor (za příplatek), balkon nebo terasa. Z balkonu je krásný výhled na moře nebo na vrchol Teide (v závislosti na dostupnosti).