Tenerife - Hotel Maritim Tenerife ****


Poloha: Hotel Maritim Tenerife leží v blízkosti moře a je z něj nádherný výhled na 3700 m vysoký vrchol sopky Teide. Zvířecí a dobrodružný park známý pod názvem Loro Parque se nachází v těsné blízkosti, stejně jako místní letovisko Puerto de la Cruz s plážemi. Pláž: Ve vzdálenosti cca 600 m od písčité pláže. Celý popis

Tenerife - Hotel Maritim Tenerife ****

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Tenerife - Hotel Maritim Tenerife ****

Poloha: Hotel Maritim Tenerife leží v blízkosti moře a je z něj nádherný výhled na 3700 m vysoký vrchol sopky Teide. Zvířecí a dobrodružný park známý pod názvem Loro Parque se nachází v těsné blízkosti, stejně jako místní letovisko Puerto de la Cruz s plážemi.

Pláž: Ve vzdálenosti cca 600 m od písčité pláže.

Stravování: polopenze

Polopenze vč. vody a vína k večeři. Za příplatek plná penze.

Pro snídaně a večeře jsou určeny dva časové intervaly. Po příjezdu budete informováni, který konkrétně byl přidělen právě Vám. Poznáte to také podle barevných samolepek.

Žlutá tečka
Snídaně od 08:00 do 09:15 hodin
Večeře od 19:00 do 20:30

Červená tečka
Snídaně od 09:30 do 10:45 hodin
Večeře od 20:45 do 22:15

V hlavní restauraci budete mít rezervovaný a připravený stůl. Samozřejmě v hotelu respektují přání hostů, v případě, že mají v restauraci oblíbené místo.

Bar u bazénu "Corsario”
Ideální místo k vychutnání koktejlů a občerstvení během dne (za poplatek).
Denně od 11:00 do 22:00 (občerstvení mezi 12:00 a 15:00).

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace, bar, krásná zahrada, 3 venkovní bazény se sladkou vodou, sluneční terasa, lehátka a slunečníky, hřiště, sportovní program – posilovna, stolní tenis, kulečník, tenis, potápění, minigolf atd. (za poplatek). Služby wellness centra (masáže, sauna – za poplatek). Zábavní program pro děti a dospělé. Konferenční místnosti, TV místnost, dětská herna. Služby prádelny a kadeřnictví (za poplatek). Parkoviště (za poplatek).

Vybavení pokojů: Maritim Hotel v Puerto de la Cruz má 150 vkusně zařízených pokojů a apartmá, z nichž každý má balkon, nastavitelnou klimatizaci, wi-fi, TV s plochou obrazovkou, minibar a trezor (za poplatek).

Prostorné pokoje hotelu nabízejí výhled na oceán nebo do krásné zahrady.

Na požádání lze poskytnout dětskou postýlku. K dispozici jsou také čtyři hotelové pokoje pro handicapované osoby.

Pokoje typu Komfort jsou klasicky zařízené, ve světlých barvách. Tyto hotelové pokoje se nachází v 9. až 12. patře a mají balkon s výhledem na oceán, do zahrady nebo na okolní krajinu ostrova. Zdarma internet přes wi-fi, nastavitelná klimatizace, balkon, trezor na pokoji (za poplatek), minibar (za poplatek), TV s plochou obrazovkou s mezinárodními televizními kanály, telefon, plně vybavená koupelna, fén.