Silvestrovský okruh s pobytem u moře


Silvestrovský okruh s pobytem u moře

Termíny a ceny

27.12. - 07.01.25 pátek - úterý
polopenze letecky (Praha)
Sleva 7% 69 990 Kč 64 990 Kč
cena za 12 dní (9 nocí)

Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu Praha – Bangkok – Praha s přestupy v ekonomické třídě
  • letištní taxy
  • 9x ubytování v hotelech 3* se snídaní
  • Silvestrovská gala večeře, 3x oběd v rámci poznávací části
  • program, transfery klimatizovanými minibusy - vstupy dle itineráře
  • česky mluvícího průvodce po celou dobu zájezdu

Cena nezahrnuje

  • fakultativní výlety
  • cestovní pojištění
  • spropitné 30,– USD
  • případné vícenáklady spojené se vstupem do Thajska v souvislosti s aktuálními předpisy

Popis zájezdu

Silvestrovský okruh s pobytem u moře


Program zájezdu

1. den: ODLET Z PRAHY DO BANGKOKU:
2. den: PŘÍLET DO BANGKOKU: Snídaně v letadle, přílet do Bangkoku v odpoledních hodinách. Transfer do hotelu, ubytování.
3. den: POZNÁNÍ BANGKOKU VČETNĚ KRÁLOVSKÉHO PALÁCE: Snídaně. Celodenní fakultativní prohlídka města. Navštívíte chrám Wat Traimit v čínské čtvrti, kde se nachází socha zlatého Buddhy, která je vyrobena z 5,5 t ryzího zlata, dále chrámový komplex Wat Po se sochou ležícího Buddhy. Prohlédnete si královský palác – Grand Palace a zde si uvidíte chrám Wat Phra Kaeo, ve kterém se nachází jeden z nejvýznamnějších symbolů Thajska – socha Smaragdového Buddhy. Poté budete mít možnost neopakovatelného zážitku z projížďky lodí po kanálech řeky Chao Phraya, vodní tepny města, během které se podíváte na chrám Wat Arun. V závěru prohlídky navštívíte manufakturu drahých kamenů a zlata. Návrat hotelu, Silvestrovská gala večeře a přivítání Nového roku 2024.
4. den: PLOVOUCÍ TRHY, MOST PŘES ŘEKU KWAI: Snídaně. Ranní odjezd na trh na kolejích Mae Klong ve městě Samut Songkhram. Návštěva kokosové plantáže s výrobou kokosového cukru, mléka a dřevěných předmětů. Projížďka loďkami po kanálech na plovoucí trhy Damnoen Saduak. Pokračování do Kanchanaburi. Návštěva hřbitova spojeneckých zajatců, kteří pracovali na stavbě železnice smrti. Oběd v místní restauraci. Prohlídka slavného mostu přes řeku Kwai. Odjezd do národního parku Sai Yok. Ubytování a večeře ve stylovém hotelu na plovoucích raftech. Nocleh v národním parku Sai Yok.
5. den: PRŮSMYK PEKELNÉHO OHNĚ, VODOPÁDY ERAWAN: Snídaně. Odjezd k průsmyku Pekelného ohně - Hell fire pass. Procházka džunglí k průsmyku se zbytky původní železnice smrti. Návštěva muzea s filmem o tvrdých podmínkách zajatců a asijských dělníků stavějících železnici. Procházka po dřevěném mostě z druhé světové války, návštěva jeskyně Tham Krasé. Návštěva sloní farmy, fakultativní projížďka na slonech. Oběd v místní restauraci. Odjezd do národního parku Erawan. Návštěva sedmistupňového vodopádu, kde v některých jezírkách rybičky dělají přírodní pedikúru, koupání. Návrat do národního parku Sai Yok. Nocleh.
6. den: SÍDLO DÁVNÝCH KRÁLŮ AYUTTHAYA: Snídaně. Ranní odjezd do historického města Ayutthaya, která zastávala roli hlavního města královstí Siam, návštěva chrámu Wat Yai Chai s obrovským čedím postaveným na památku vítězství krále Naresuana nad Barmánci. Oběd v místní restauraci. Prohlídka dalších ayutthajských chrámů Wat Pra Mongkhon Bophit, Wat Phra Si Sanphet a přilehlého královského paláce, transfer do hotelu, ubytování, nocleh Ayutthaya.
7. den: LETNÍ SÍDLO KRÁLŮ: Snídaně, odjezd do Bang Pa-in, prohlídka letního paláce králů Ayutthayi. Jedná se o palácový komplex na řece Chayo Praya obklopený nádherným parkem s jezírky. Transfer do letoviska Pattaya, po cestě čas na individuální oběd, ubytování v hotelu Sunshine Garden 3*, nocleh.
8. - 10. den: RELAXACE U MOŘE : Snídaně. Volno ke koupání a odpočinku s možností využití fakultativních výletů.
11. den: PATTAYA - BANGKOK: Snídaně. Transfer na letiště v Bangkoku, odlet do Prahy.
12. den: PŘÍLET DO PRAHY: Přílet do Prahy.