Sousse - Marhaba Royal Salem

Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 24. prosince 2020

Cena zájezdu

od 13 790 Kč


Marhaba Royal Salem **** Plážový resort skládající se ze 2 budov leží přímo u písečné pláže, velkou předností je překrásná palmová zahrada vytvářející jedinečnou atmosféru, kterou ještě doplňuje výrazná architektura hotelového interiéru. Centrum města Sousse je vzdáleno 5 km, letiště v Monastiru 30 km. PLÁŽ Široká písečná pláž s jemným pískem a velmi pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky zdarma. Plážové osušky za depozit. UBYTOVÁNÍ Standardní pokoj s možností až jedné přistýlky vybaveny centrální klimatizací (v hlavní sezoně), telefonem, SAT-TV, trezor na recepci (za poplatek), ledničkou, koupelnou s vanou či sprchou, WC, fénem, balkonem, nebo terasou. Za příplatek možnost standardního pokoje s výhledem na moře. STRAVOVÁNÍ ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení během dne, neomezené množství nealkoholických a alkoholických rozlévaných nápojů místní výroby od... Celý popis

Sousse - Marhaba Royal Salem

Termíny a ceny


Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • PŘÍPLATEK ZA GALA VEČEŘE VÁNOCE NEBO SILVESTR

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta, pobytovou taxu

Popis zájezdu

Sousse - Marhaba Royal Salem

Marhaba Royal Salem ****
Plážový resort skládající se ze 2 budov leží přímo u písečné pláže, velkou předností je překrásná palmová zahrada vytvářející jedinečnou atmosféru, kterou ještě doplňuje výrazná architektura hotelového interiéru. Centrum města Sousse je vzdáleno 5 km, letiště v Monastiru 30 km.
PLÁŽ
Široká písečná pláž s jemným pískem a velmi pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky zdarma. Plážové osušky za depozit.
UBYTOVÁNÍ
Standardní pokoj s možností až jedné přistýlky vybaveny centrální klimatizací (v hlavní sezoně), telefonem, SAT-TV, trezor na recepci (za poplatek), ledničkou, koupelnou s vanou či sprchou, WC, fénem, balkonem, nebo terasou. Za příplatek možnost standardního pokoje s výhledem na moře.
STRAVOVÁNÍ
ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení během dne, neomezené množství nealkoholických a alkoholických rozlévaných nápojů místní výroby od 10:00 – 24:00, dle otevírací doby barů.
VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, lobby bar, snack bar, bar u bazénu, bar na pláži, noční klub, kavárna, menší obchodní arkáda, maurská kavárna, 2 bazény, dětský bazén, bazén s tobogány, vnitřní bazén, kadeřnictví, wellness, dětské hřiště, wifi na recepci (zdarma).
AKTIVITY
Animační programy pro děti i dospělé během dne, večerní programy, miniklub, plážový volejbal, minigolf, stolní tenis, šipky, basketball, mini fotbalové hřiště. Za poplatek – fitness, sauna, turecké lázně, masáže, tenisový kurt.

Při vstupu Tuniska se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců po návratu z destinace.
Při vstupu do Tuniska nejsou povine negativní PCR testy. (platí pro organizovanou turistiku)

COVID - 19 aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV - https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/afrika/tunisko/cestovani/index.html