Sousse - Marriott Pearl Resort

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: vlastní
žádný termín od 24. prosince 2020

Cena zájezdu

od 16 290 Kč


Nově zrekonstruovaný luxusní, moderní hotel značky Marriott se nachází v centru města Sousse. Nabízí svým klientům služby na vysoké úrovni a díky své jedinečné poloze i neomezené možnosti nakupování na místních trzích, posezení v kavárnách anebo objevování různorodých chutí v místních restauracích. Samozřejmostí je také docházková vzdálenost k místním památkám. Letiště v Monastiru je pouhých 30 minut od hotelu. PLÁŽ Široká, písečná pláž s jemným bílým pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, matrace zdarma. Plážové osušky za depozit. UBYTOVÁNÍ Standardní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny centrální klimatizací (dle sezony), ledničkou, koupelnou s vanou a oddělenou toaletou, fénem, telefonem, SAT-TV, trezorem, balkonem nebo terasou, možnost propojených pokojů. Za příplatek také pokoje s výhledem na moře. STRAVOVÁNÍ POLOPENZE PLUS – snídaně a večeře formou bufetu... Celý popis

Sousse - Marriott Pearl Resort

Termíny a ceny


Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • PŘÍPLATEK ZA GALA VEČEŘE VÁNOCE NEBO SILVESTR

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta, pobytovou taxu

Popis zájezdu

Sousse - Marriott Pearl Resort

Nově zrekonstruovaný luxusní, moderní hotel značky Marriott se nachází v centru města Sousse. Nabízí svým klientům služby na vysoké úrovni a díky své jedinečné poloze i neomezené možnosti nakupování na místních trzích, posezení v kavárnách anebo objevování různorodých chutí v místních restauracích. Samozřejmostí je také docházková vzdálenost k místním památkám. Letiště v Monastiru je pouhých 30 minut od hotelu.
PLÁŽ
Široká, písečná pláž s jemným bílým pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, matrace zdarma. Plážové osušky za depozit.

UBYTOVÁNÍ
Standardní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny centrální klimatizací (dle sezony), ledničkou, koupelnou s vanou a oddělenou toaletou, fénem, telefonem, SAT-TV, trezorem, balkonem nebo terasou, možnost propojených pokojů. Za příplatek také pokoje s výhledem na moře.
STRAVOVÁNÍ
POLOPENZE PLUS – snídaně a večeře formou bufetu. Nealkoholické nápoje (voda, točené limonády) a pivo podávané během jídla.
VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, a la carte restaurace (mezinárodní kuchyně), hlavní bar, baru u bazénu, směnárna, obchod se suvenýry, konferenční místnost, bazén, wifi v celém areálu hotelu.
AKTIVITY
Vodní sporty na pláži za poplatek. Možnost využití fitness centra a spa.

Při vstupu Tuniska se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců po návratu z destinace.
Při vstupu do Tuniska nejsou povine negativní PCR testy. (platí pro organizovanou turistiku)

COVID - 19 aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV - https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/afrika/tunisko/cestovani/index.html