Istanbul - Eresin Hotels Taksim & Premier

Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně
žádný termín od 17. listopadu 2022

Cena zájezdu

od 11 790 Kč


Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, Spa centrum, fitness centrum, Wi-Fi (zdarma), 2 konferenční místnosti. Při vstupu do Turecka se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu. Celý popis

Istanbul - Eresin Hotels Taksim & Premier

Termíny a ceny


Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu z Prahy do Istanbulu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy a palivový příplatek, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby česky mluvícího delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění, fakultativní výlety (k zakoupení na místě u delegáta)

Popis zájezdu

Istanbul - Eresin Hotels Taksim & Premier

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, Spa centrum, fitness centrum, Wi-Fi (zdarma), 2 konferenční místnosti.

Při vstupu do Turecka se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Eresin Hotels Taksim & Premier

Čtyřhvězdičkový Eresin Hotels Taksim & Premier se nachází ve čtvrti Taksim nedaleko stejnojmenného náměstí, obchodního, kulturního a zábavního centra Istanbulu. Poskytne vám kvalitní ubytování, klidný spánek, bohaté snídaně formou bufetu a fitness centrum s příjemným personálem. Relaxovat můžete v hotelových lázních s bazénem a vířivkou.

Dvoulůžkové standardní pokoje s přistýlkou jsou vybaveny klimatizací, telefonem, LCD TV se satelitním příjmem, Wi-Fi (zdarma), minibarem, setem pro přípravu čaje a kávy, koupelnou, WC, fénem a trezorem.