Side - Royal Alhambra Palace

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive
žádný termín od 22. ledna 2023

Cena zájezdu

od 13 790 Kč


Poloha: Turecká riviéra Pláž: Royal Alhambra Palace Luxusní resort značky Stone Group, postavený ve vyvážené kombinaci historie a pohodlí moderní doby, se rozkládá přímo u krásné písečné pláže v letovisku Colakli. Vyznačuje se nadstandardní úrovní služeb, velmi pestrou a chutnou kuchyní a rozmanitým animačním programem. Dovolenou si tu užijí náročné rodiny s dětmi i páry. Centrum města Side, dostupné místní dopravou, je vzdáleno 10 km. Vzdálenost od letiště 45 km. Krásná, široká, písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu, lehátka, slunečníky, matrace a plážové osoušky zdarma (druhá výměna osušek ve stejný den zpoplatněna). Vybavení: V hotelu je hostům k dispozici recepce, několik restaurací a barů, cukrárna, 5 tematických restaurací 1x týdně s rezervací zdarma (italská, turecká, rybí, mexická, dálný východ), venkovní bazén s tobogány, dva venkovní dětské bazény s vodními atrakcemi, krytý vyhřívaný bazén s... Celý popis

Side - Royal Alhambra Palace

Termíny a ceny


Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, fakultativní výlety

Popis zájezdu

Side - Royal Alhambra Palace

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Royal Alhambra Palace

Luxusní resort značky Stone Group, postavený ve vyvážené kombinaci historie a pohodlí moderní doby, se rozkládá přímo u krásné písečné pláže v letovisku Colakli. Vyznačuje se nadstandardní úrovní služeb, velmi pestrou a chutnou kuchyní a rozmanitým animačním programem. Dovolenou si tu užijí náročné rodiny s dětmi i páry. Centrum města Side, dostupné místní dopravou, je vzdáleno 10 km. Vzdálenost od letiště 45 km.

Krásná, široká, písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu, lehátka, slunečníky, matrace a plážové osoušky zdarma (druhá výměna osušek ve stejný den zpoplatněna).

Vybavení: V hotelu je hostům k dispozici recepce, několik restaurací a barů, cukrárna, 5 tematických restaurací 1x týdně s rezervací zdarma (italská, turecká, rybí, mexická, dálný východ), venkovní bazén s tobogány, dva venkovní dětské bazény s vodními atrakcemi, krytý vyhřívaný bazén s dětským brouzdalištěm, miniklub, SPA & wellnes centrum, konferenční místnosti, kadeřnictví, Wifi připojení zdarma.

Při vstupu do Turecka se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Některé služby mohou být v zimních měsících omezeny.

A KTIVITY: Bohaté animační programy pro děti i dospělé, večery s živou hudbou, taneční párty, hudební show, turecká noc, stolní tenis, plážový volejbal, fitness, sauna, turecké lázně, šipky, aerobik, aqua aerobik, vodní polo, step aerobic, taneční kurzy.

Za poplatek kosmetika, masáže, bowling, billiard, počítačové hry a vodní sporty na pláži.

Destinace: Side
za svou popularitu vděčí jednak své poloze na poloostrově lemovaném dlouhými písečnými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Každý, kdo touží strávit nezapomenutelnou dovolenou na kouzelných písečných plážích, by měl prožít dovolenou právě v oblasti Side.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE : snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře formou bufetu, půlnoční bufet, pestrý výběr dietní stravy, dětský bufet, během dne bohaté občerstvení formou svačin, zmrzlin, tureckých palačinen, zákusků, tureckých dortíků. Rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby a některé importované nápoje 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Pokoje Superior standard s možností dvou přistýlek jsou vybaveny centrální klimatizací s individuálním ovládáním, trezorem a Wi-Fi zdarma, telefonem, koupelnou s vanou/ sprchou, WC, fénem, minibarem (zdarma, denně doplňován), SAT TV, balkonem.