Celebrity Edge - USA, Portoriko, Nizozemské Antily (z Fort Lauderdale)

Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Celebrity Cruises, společnost, která Vám přinesla moderní luxusní cestování, to udělala znovu. Představujeme novou revoluční loď, která se chystá změnit způsob, jakým lze vnímat svět – a novou třídu lodí, jejíž cílem je rozbít všechna očekávání.Když přišel čas vybrat název pro tuto vizionářskou loď, tak se zaměřilo na samou podstatu věci, která dělá tuto loď tak jedinečnou: skutečnost, že během dvou let průzkumu, každý jednotlivý prvek návrhu měl nádech být na HRANĚ možností a najednou se zrodilo to správné jméno.Celebrity EDGE. První v nové třídě EDGE. První loď určená nechat budoucnost za sebou. Stravování: Od dortíků po sushi, od španělských chuťovek tapas po pětichodové gurmánské pokrmy. Plavby jsou cestou skutečných kulinářských zážitků. V rámci bezplatných i specializovaných stravovacích služeb budou šéfkuchaři vašim chuťovým buňkám servírovat to nejlepší ze světové kuchyně a díky flexibilitě svých služeb zaručeně uspokojí... Celý popis

Celebrity Edge - USA, Portoriko, Nizozemské Antily (z Fort Lauderdale)

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Celebrity Edge - USA, Portoriko, Nizozemské Antily (z Fort Lauderdale)

Celebrity Cruises, společnost, která Vám přinesla moderní luxusní cestování, to udělala znovu. Představujeme novou revoluční loď, která se chystá změnit způsob, jakým lze vnímat svět – a novou třídu lodí, jejíž cílem je rozbít všechna očekávání.Když přišel čas vybrat název pro tuto vizionářskou loď, tak se zaměřilo na samou podstatu věci, která dělá tuto loď tak jedinečnou: skutečnost, že během dvou let průzkumu, každý jednotlivý prvek návrhu měl nádech být na HRANĚ možností a najednou se zrodilo to správné jméno.Celebrity EDGE. První v nové třídě EDGE. První loď určená nechat budoucnost za sebou.




Stravování:

Od dortíků po sushi, od španělských chuťovek tapas po pětichodové gurmánské pokrmy. Plavby jsou cestou skutečných kulinářských zážitků. V rámci bezplatných i specializovaných stravovacích služeb budou šéfkuchaři vašim chuťovým buňkám servírovat to nejlepší ze světové kuchyně a díky flexibilitě svých služeb zaručeně uspokojí všechny vaše chutě.




CENA ZAHRNUJE:
  • ubytování s vlastní koupelnou, televizí, telefonem, toaletním stolkem a fénem
  • denní lázně, fitness centrum, sauna, vířivka, parní lázeň
  • 2000 m2 pravého trávníku k dispozici pro různé hry a pikniky
  • pro děti a mládež jsou připraveny speciální programy pro každou věkovou skupinu
  • zábava od muzikálů a komediálních představení po živou hudbu, kasino a mnoho dalších možností večerního programu
  • široká nabídka stravování, od hlavní restaurace s pětichodovým menu, které se každý večer obměňuje, až po restaurace specializované či formou rautu
  • k dispozici jsou palubní aktivity, různé kuchařské programy, koncerty a hry



CENA NEZAHRNUJE:
  • alkoholické nápoje (v nabídce nápojový balíček) a prémiové nealkoholické nápoje
  • specializované restaurace
  • některé lázeňské procedury
  • spropitné (lze platit předem nebo až na lodi)
  • výlety na pevninu
  • pojištění
  • letenky
  • osobní útraty

Ubytování: loď

Vaše kajuta není pouze místem na přespání, ale především vaší oázou klidu. Díky naší bohaté nabídce různých kategorií ubytování od útulných vnitřních kajut, přes nádherné kajuty s balkónem, až po luxusní apartmány. Vám dokážeme zajistit ideální ubytování přímo na míru.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Fort Lauderdale (USA)-15:30
2. den na moři
3. den San Juan (Portoriko)15:3023:00
4. den Philipsburg (Nizozemské Antily)10:0019:00
5. den Tortola (Panenské o. (britské))07:0017:00
6. - 7. den na moři
8. den Fort Lauderdale (USA)07:00-