Navigator of the Seas - USA, Bahamy (z Miami)


Na této veliké lodi se budete plavit na vlně zábavy, pohody a relaxace. Vyzkoušejte tanec v dvoupatrovém nočním klubu nebo se projděte a nakupte dárky na Royal Promenade s mnoha značkovými obchody. Děti se zamilují do zábavných klubových her či programů v klubu Adventure Ocean® a vám zbude čas ponořit se do vířivky nebo uzavřít výhodnou sázku v kasinu. Loď Navigator of the Seas se může pochlubit jedinečnou inovací: virtuálními balkony s reálnými zvuky moře promítanými do vnitřních kajut. Celý popis

Navigator of the Seas - USA, Bahamy (z Miami)

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Navigator of the Seas - USA, Bahamy (z Miami)

Na této veliké lodi se budete plavit na vlně zábavy, pohody a relaxace. Vyzkoušejte tanec v dvoupatrovém nočním klubu nebo se projděte a nakupte dárky na Royal Promenade s mnoha značkovými obchody. Děti se zamilují do zábavných klubových her či programů v klubu Adventure Ocean® a vám zbude čas ponořit se do vířivky nebo uzavřít výhodnou sázku v kasinu. Loď Navigator of the Seas se může pochlubit jedinečnou inovací: virtuálními balkony s reálnými zvuky moře promítanými do vnitřních kajut.

Stravování: plná penze

Bohatá plná penze servírovaná v restauraci či formou bufetu je složená z mezinárodní kuchyně i regionálních specialit.

Doprava: vlastní

Doprava do přístavu je individuální, letenky zajistíme na vyžádání.

Ubytování: loď

Ubytování ve dvoulůžkových kajutách vnitřních, s oknem nebo s balkonem; v některých kajutách je možnost přistýlek ve formě rozkládací pohovky nebo horních sklopných lůžek.

Vybavení: koupelna se sprchou a WC, klimatizace, satelitní TV a rádio, minibar, dostatek úložných prostor, toaletka se zrcadlem, telefon, vysoušeč vlasů, župan, trezor.

Ubytování v apartmá je komfortnější a váže se k němu speciální servis.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Miami (USA)-16:30
2. den Coco Cay (Bahamy)07:0017:00
3. den Nassau (Bahamy)08:0021:00
4. den na moři
5. den Miami (USA)06:00-